Cebulę pokroić w cienkie plasterki i podsmażyć na oleju. Następnie posiekaj marchewkę i podsmaż na tej samej patelni. Ale nie mieszaj ich.
Po tym przygotuj mięso. Zawiń steki w folię, pokrój je na długie, cienkie plastry. Mięso doprawić solą i pieprzem z obu stron.
Następnie usuwamy twarde liście kapusty. Następnie gotujemy wodę przez 5 minut. Następnie osuszamy liście, a na wierzchu układamy kawałki mięsa i część nadzienia z podsmażonej cebuli lub marchewki.
Następnie zwiniemy je w rulon i włożymy do rondla, zalejemy wodą i dodamy pokrojone pomidory. Gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Podczas gdy mięso będzie się gotować, połącz mąkę, śmietanę i koperek. Po 30 minutach, dodaj mieszaninę do garnka. Po ugotowaniu mięsa w ten sposób, jest ono gotowe do podania.