Składniki:
Sposób przygotowania:
Wszystkie owoce i warzywa należy dokładnie umyć. Ogórek pokroić na małe kawałki, a kapustę poszatkować. Oba warzywa połączyć w misce. Pokroić jabłka na małe kawałki. Skropić sokiem z cytryny. Do pokrojonych warzyw dodać jabłko, kukurydzę i koperek. Połączyć wszystkie składniki i doprawić solą i pieprzem. Gotowe!
Składniki:
Sposób przygotowania:
Ogórek i kapustę pokroić w cienkie paski. Posiekaj liście kolendry i koperek. Połącz wszystkie składniki w misce. Oddziel żółtka od białek. Białka można pokroić na małe kawałki i dodać do pozostałych składników. W osobnej misce rozgnieć żółtka widelcem. Wmieszaj oliwę z oliwek, musztardę i śmietanę. Dokładnie połącz. Wymieszaj obie miski razem i dopraw solą. Gotowe!