Wyciśnij obrany czosnek lub drobno posiekaj, Wymieszaj go z odrobiną majonezu i posiekana natką.
W osobnych miseczkach przygotuj: starty żółty ser, starte ugotowane jajka, bez skorupek oraz rozdrobioną widelcem rybę.
Pierwszy placek tortilli posmaruj przygotowanym majonezem z czosnkiem i natką, a na to rozłóż rybę. Połóż kolejny placek, a na niego ponownie sos majonezowy i tym razem jajka. Trzeci placek tortilli posmaruj sosem majonezowym i równomiernie posyp starym żółtym serem.
Tak przygotowane placki zwiń w roladę. Lekko przy zwijaniu ściśnij, aby była zwarta. Około 4 godziny trzeba schłodzić ją w lodówce. Po tym czasie możesz już rolkę rybną pokroić na plasterki i podawać jako przekąska na zimno.
Nie bój się eksperymentować! Możesz przepis uzupełnić o drobno pokrojoną czerwoną cebulę czy drobno pokrojonego ogórka kiszonego.