Te przepyszne przekąski zrobisz w zaledwie 15 min – każdemu zasmakują, znikają w kilka chwil ze stołu

Posiekaj drobno 250 gram paluszków krabowych i świeży zielony ogórek. Na tarce o dużych oczkach zetrzyj 2 jajka ugotowane na twardo. Wymieszaj farsz z odrobiną majonezu, dopraw solą i przyprawami. Możesz dodać pęczek ziół.

Nadzienie rybno-warzywne

Rozsmaruj na całości placka tortilli serek śmietankowy. Na wierzchu rozłóż sałatę lodową lub zielone liście kapusty pekińskiej. Na jednym końcu placka rozłóż wędzonego łososia, w środku starty ser żółty, a na drugim krańcu drobno pokrojone paluszki krabowe.

Nadzienie z szynki, ogórka i sera

200 gram sera żółtego w kostce zetrzyj na tarce. Posiekaj drobno 200 gram szynki i pokrój 2 zielone ogórki na cienkie plasterki. Wszystko wymieszaj z majonezem.

Nadzienie warzywne